Друзі, вітаємо з початком Великого Посту! Щороку наші талановиті шеф-кухарі старанно готуються до цієї важливої події та розробляють страви без продуктів тваринного походження. Меню Великого Посту допоможе урізноманітнити ваш раціон, харчуватися смачно та поживно.

          На обід пропонуємо ніжний суп з сочевиці з ароматними травами. Сочевиця містить рослинний білок, сприяє нормалізації обміну речовин та підвищує імунітет. А якщо хочеться чогось гостренького, смакуйте «Фасоладо» — суп на мексиканський мотив з томатами, мідіями, селерою та болгарським перцем.

          Справжня вітамінна бомба — салат з маринованої чуки з горіховим соусом, який так полюбляють японські довгожителі. Морські водорості містять багато йоду, мінералів та необхідний організму вітамін D. З японської кухні ми запозичили ще одну страву — баклажан у клярі «темпура» з соусом «Теріякі» та міксом салату. Хрумкий, ароматний та дуже корисний.

          На любителів грибів чекають одразу дві страви, знайомі з дитинства. Картопляні деруни з грибною начинкою та горіховим соусом такі смачні, ніби готувала улюблена бабуся! Страва досить поживна та заряджає енергією на цілий день. Ще один варіант для обіду або вечері — картопляні зрази з гливами у поєднанні з сочевичним соусом. Тануть у роті та залишають неповторний післясмак!

          Найкраща пісна закуска — традиційний хумус. Подаємо з пікантними чипсами із тортильї та зеленим маслом. Хрумтіть на здоров’я разом з фірмовим пивом ALTBIER.

 

          Ласкаво запрошуємо спробувати Меню Великого Посту у шоу-ресторані ALTBIER.